DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ

29 Kas

Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programda, Değişim Programları öğrencileri, Çilimli Meslek Yüksekokulu ve Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in konuşmacı olarak yer aldığı ve Gölyaka Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Çilimli Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlkay Ejder Erturan, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Gürkan Efe, Öğr. Gör. Sevda Dursun, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Nejla Özmen, müdür yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Gül ve Öğr. Gör. Mehmet Ali Bayhan,  ile öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Slovakya’dan, Bulgaristan’dan, Kırgızistan ve Pakistan’dan değişim programları kanalı ile Üniversitemize gelen öğrencilerimize, yerleşkemiz öğrencileri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir karşılama yapıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er tarafından Erasmus+, Mevlana ve Farabi değişim programlarının anlatılmasıyla başlayan etkinlikte katılımcılar, Erasmus+ staj başvuruları ile katılım şartları ve süreçleri hakkında bilgilendirildi.

Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in sunumu sonrasında, ülkeleri, kültürleri ve üniversiteleri hakkındaki sunumlarını gerçekleştiren değişim programı öğrencileri; kendilerine yöneltilen soruları da samimiyetle yanıtladılar. Her değişimin yeni bir kültüre, anlayışa ve bakış açısına yelken açtığı fikrinin dile getirildiği etkinlikte, farklı kültürlerin büyük bir zenginlik olduğu vurgulandı.

Program sonunda öğrencilerimiz, etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan Üniversitemiz yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.