TÜM MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRLERİ MÜDÜRÜMÜZÜN EV SAHİPLİĞİNDE ÇALIŞTAY ÖNCESİ BİRARAYA GELDİ

07 Oca

2018-2019 akademik yılında Ülkemiz genelinde ve Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında öğrenci tercihlerinde meydana gelen gelişmelerden dolayı, mevcut gelişmelere uyum sağlayabilmek, yeni kurulacak birimlere yön verebilmek ve aktif programlarımızda gerçekleştirilebilecek yapısal değişiklikleri ve yenilik önerilerini tartışabilmek amacıyla 7-11 Ocak tarihleri arasında Rektörlükte düzenlenecek olan ve 8 Ocak 2019 tarihinde Meslek Yüksekokul Müdürlerinin katılacağı "Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı" öncesinde Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürleri Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlkay EJDER ERTURAN’ ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

03 Ocak 2019 Tarihinde Gerçekleşen İstişare Toplantısına, Sosyal Bilimler ve Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Yunus Biçen, Ormancılık Myo Müdürü Doç.Dr.Hayati Zengin, Dr.Engin Pak Cumayeri Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Nursel Altan Özbek, Gölyaka Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Nejla Özmen, Gümüşova Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Harun Gül, Kaynaşlı Myo Müdürü, Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar, Sağlık Hizmetleri Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Serap Bayram, katıldı.